Deilige jenter bedre sex

deilige jenter bedre sex

Vask deg godt Bruk intimsåpe på intime steder, og ikke undervurder en dusj. For mye dusjing er likevel ikke bra. Kle deg Nei, du er ikke like sexy i joggebukse og fotballdrakt som du er i tettsittende olabukse og en skjorte. Bruk fuktighetskrem En god fuktighetskrem gjør huden din glattere, og mer delikat. Sexspørsmålene du ikke tør stille. Enkle tips til bedre sex Du trenger ikke å bli stresset av tanken på sex. Her er noen svært enkle og gode sextips. Når bør du ha sex?

Se tipsene og finn ut når det er absolutt best å ha sex. Kanskje er det nå? Bør du ta en kjapp en? Er det smart eller dumt å ha sex raskt og kjapt? Er det godt for helsen så er det godt for sexen også. Et velbalansert kosthold gir det et velbalansert sexliv. Sjømat er gode afrodisika. Sørg for å prioritere både skalldyr og fisk, helst fra havet. Unngå masse fett i mat.

Kaker og fettholdig mat ødelegger blodtilførselen og sexlysten. Ja til onani og sexleketøy - dette er norske jenters sexvaner. Bruk datamaskinen Lurer du på hvordan du skal flørte online? For deg som har partner kan også nettflørt være en smart ting, selvfølgelig nok smartest med sin egen partner - her er fire tips til hvordan man kan gjøre det:.

Bruk møtebooker Send en møteforespørsel til din partner på kvelden. Skriv noe som du vet vil sørge for at din partner reagerer riktig. Send en opphissende mail Hvis du vet at din partner har mye å gjøre på jobben kan du virkelig ødelegge arbeidsagen ved å sende en skikkelig opphissende mail.

Pass bare på at du tilpasser budskapet til partnere din og ikke kopierer noe du har lest på nettet Skru på webkameraet Sitter din partner litt lenge på skolen, eller har hun jobbet overtid igjen? Skru på webkameraet og gi et lite innblikk i din situasjon Send denne artikkelen Kopier adressen over og send denne artikkelen på mail Skal du flørte med noen på nett som du ikke kjenner så sjekk disse tipsene også - Slik møter du kvinner fra andre land.

Slik forfører du Kunsten å forføre er svært viktig. Dette betyr sexdrømmene dine Har du sex med en kjendis eller med noen du ikke liker? Luft rommet Hvis du har et innestengt soverom hvor man har tenkt å gjennomføre en økt med sin partner så vil det påvirke prestasjonen.

Det trenger ikke å være kaldt, men det bør være nok oksygen for aktiviteten i rommet. Gå en tur Å sette i gang blodpumpa er positivt for sexlivet. Å gå en tur, gjerne sammen med den du har tenkt å forføre eller som du vil at skal forføre deg kan være et godt forspill. Gå ut Selv i snø, regn eller kald vind kan man ha noe som ligner på sex utendørs.

Et godt forspill kan starte med klining bak en vegg Hvor god er du i senga? Er du en sexløve? På spørsmålet om hvilken kropp de foretrakk hos en kvinne svarte i overkant av 61 prosent at de likte damer med kurvene på de riktige stedene. På andreplass fulgte tynne kvinner med store bryster som ble foretrukket av 20 prosent av de spurte. På spørsmålet om de foretrakk kvinner som hadde mer seksuell erfaring enn dem svarte 37 prosent at det ikke hadde noen betydning, mens 22 prosent foretrakk kvinner som hadde mindre seksuell erfaring enn dem selv.

Av de spurte opplyste 27 prosent at de helst ville ha kvinner som hadde like mye erfaring som dem selv. Bruk blikket Det sterkeste seksuelle våpenet du har er ditt eget blikk. Et blikk og øyne kan fortelle uendelig mye mer enn ord. Det er også et av de aller beste sjekketriksene. Her er noen tips:. Se direkte inn i noens øyne Når din partner eller noen du vil sjekke opp ser på deg, se direkte inn i deres øyne igjen. Undersøkelser viser at det skaper reaksjoner som ligner på seksuell opphisselse.

Ikke stirr Å stirre er ikke seksuelt opphissende. Hvis det er din partner så kan du nok stirre litt ekstra, men er det noen du prøver å sjekke opp kan du prøve å være litt forsiktig.

Smil samtidig Hvis du smiler vil øynene dine bli mer levende, selv om den du ser på kun ser på dine øyne. Bruk øynene Du kan snakke med øynene. Blunking er en måte, men øyne kan også vise retning eller rett og slett fortelle hva du egentlig er ute etter. Det krever trening, men som med alt annet så vil treningen betale seg. Er du god i senga? Her er tegnene du skal se etter. Menns fantasier Cosmopolitan har undersøkt hva menn ønsker seg mest når det gjelder sex.

Det er skrevet mye om menns fantasier og dette spørsmålet var selvsagt uunngåelig i Cosmopolitans undersøkelse. Av de spurte ville 38 prosent foretrukket at kjæresten spilte rollen som sexy lærer, mens den tradisjonelle sykesøsterfantasien kom på tredjeplass over seksuelle rollespill med 12 prosent av stemmene. Det var 20 prosent av de spurte som ikke fant sin ønskefantasi blant alternativene de fikk oppgitt av Cosmopolitan.

Hele 68 prosent av mennene som deltok i undersøkelsen svarte at de ville bli opphisset om de fant ut at kjæresten hadde hatt sex med ei venninne. Nedsatt sexlyst kan blant annet skyldes klimakterieproblemer, stress, sykdom, skader eller at man lever i et dårlig forhold. Om en jente sier til deg «akkurat slik», «fortsett sånn» eller noe lignende, bare fortsett i samme tempo.

Mange menn blir altfor gira og kjører på. For eksempel, om jeg er hjemme og holder på med noe helt annet og du plutselig tar meg på rumpa, dytter meg over bordet og dasker meg før du like brått avslutter og forsvinner ut døra samtidig som du sier «jeg må på jobb nå, så vi rekker ikke å gjøre noe», så er det utrolig sexy.

Fortsetter du hele dagen med slike seksuelle tilnærmelser uten at vi gjør noe, kan jeg love deg at jeg vil være et sprengkåt nervevrak ved leggetid. I det du kommer inn på soverommet, vil jeg bokstavelig talt rive av deg klærne. Jeg har fortsatt lyst på deg. Fortell meg hvor du vil ta meg, hvor mye du vil ha meg, hva du skal gjøre med meg og på hvilken måte. Fortell meg hva du liker og om jeg skal fortsette med hva jeg gjør. Ikke var redd for å stønne, det indikerer bare at du og jeg liker det.

Jeg elsker å glede like mye som jeg elsker å tilfredsstille. Når dere er ferdig, la henne bruke badet først. Urinveisinfeksjoner er ekstremt ubehagelig og de fleste kvinner må urinere etter samleie for å forhindre at de forekommer. Når du gir en kvinne oralsex, husk å bruk hendene dine aktivt.

Beføl henne på brystene, stikk noen fingre i munnen hennes eller vaginaen hennes. Kanskje hun liker én finger inn i "bakdøra"? Tanken er i hvert fall å stimulere flere områder på kroppen samtidig. Klitorisen er din venn. Finn den, forgud den og lek med den. Elsk deg og hun vil elske deg tilbake. Dette tipset gjelder både kvinner og menn.

.. Barber deg Det gjelder både for kvinner og menn. Hvis du senere skal snakke damene til sengseller bare håper på å overbevise din partner om litt mer sex kan du følge disse tipsene:. Hei, og takk for et veldig godt spørsmål! Det kan lede til irritasjon og svette i slimhinnen, som igjen er et stort steg på veien mot sopp. Kuling og regn til hele landet, og så lenge varer det StormGeo. Kanskje er det nå?

Sweet sexy ass lady escort

MASSASJE BERGEN THAI DANSK SEX

Her er eksperttipsene du trenger. I en diskusjonstråd på Reddit deler vanlige kvinner sine beste sextips med alle som lurer. Er du god i senga? Det du beskriver høres veldig ut som en orgasme, dvs. Sørg for å prioritere både skalldyr og fisk, helst fra havet. Deilige jenter bedre sex